Wij ontzorgen u volledig!

Van ontwerp, naar vergunning tot realisatie. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen het hele traject voor uw regelen!

Over ons

Al meer dan 40 jaar richten wij kalverstallen in en zijn wij nauw betrokken bij de bouw en realisatie van stallen. We denken in het hele proces – van plan tot en met realisatie – graag mee. Maar we gaan nog een stap verder. We kunnen de gehele stal voor u realiseren. Inclusief het bouwkundige deel, de inrichting en de installaties. Het voordeel? U hebt één aanspreekpunt, Totaalproject. Uw doel is ons doel: een kalverstal realiseren die de basis wordt van een succesvolle bedrijfsvoering.

Advies

We denken graag al in een vroeg stadium met u mee. Zo kunnen we de beste invulling geven aan uw plannen. Hoe kunt u de beschikbare vierkante meters maximaal benutten? U mag op onze praktische en deskundige adviezen rekenen. Als wij ook het bouwkundige deel verzorgen, weet u één ding zeker: gebouw, stalinrichting en bedrijfsvoering zijn straks optimaal op elkaar afgestemd!
We presenteren duidelijke voorstellen. Of het nu gaat om onze 3D-tekeningen, de planning of de offerte.

Realisatie

Wij zijn uw hoofdaannemer. De inrichting van de stal verzorgen we zelf. Voor het bouwkundige deel en de installaties werken we samen met onderaannemers die hun kwaliteiten hebben bewezen. Natuurlijk kunnen we bij de uitvoering ook door u aangedragen onderaannemers betrekken. Wij begeleiden het project en bewaken planning, begroting en kwaliteit. Voor u de kortste route naar de stal die u voor ogen hebt!

Totaalprojecten realiseren, dat is ons specialisme. Maar het is aan u om te bepalen wat u aan ons overlaat en wat u zelf uitbesteedt. Daarin zijn we flexibel en spelen we graag in op uw wensen.

Lees meer over de g. van beek en zn. groep

Wij helpen u graag

  • Gerard van Beek
    Gerard van Beek